
МІКРОЗЕЛЕНЬ МІЗУНА СУМІШ 10 Г SEEDERA
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Насіння мікрозелені Мізуна (листова японська капуста) SeedEra Україна
Паростки мають гострий смак із тонким ароматом. У мікрозелені японської капусти багато аскорбінової кислоти, рутину та вітаміну C і P. Завдяки вітаміну А, вона поліпшується зір і здоров'я шкіри. Мізуна запобігає старінню стінок кровоносних судин, допомагає виводити солі важких металів і сприяє регенерації кісткової тканини. Мікрозелень Місту стимулює апетит і кровообіг. Японську капусту використовують у свіжому вигляді в м'ясних і рибних стравах, овочевих салатах і закусках.
Інструкція та терміни посіву насіння капусти мізуни Сидера 10 г
Вирощування в ґрунті:
- Наповніть лоток ґрунтом на 4-5 см, повинні залишитися бортики, які триматимуть проростки.
- Розподіліть насіння по поверхні ґрунту, злегка утрамбуйте. При посіві дотримуйтесь температури від +18°C. Насіння повинне покрити всю поверхню.
- Змочіть насіння з розпилювача.
- Накрийте ємність і поставте в тепле темне місце на пару днів (до 5-ти). Щодня провітрюйте, при необхідності зволожуйте. Грунтова суміш повинна бути постійно вологою (але не мокрою!) - Як віджата губка.
- Через 3-5 днів з'являються стебла – тепер вони готові оселитися на підвіконні. Чим більше світла, тим краще. Повертайте лотки, зрошуйте розпилювачем.
- Зрізайте, як тільки з'явиться кілька справжніх листків (при висоті рослини 6 см).
- Грунт можна взяти та використати знову. Удобрювати не треба — все, що потрібно, є в насінні.
Вирощування без ґрунту:
- Замочіть насіння у воді на кілька годин, щоб воно набухло і незабаром проросло.
- Налийте води у нижню частину контейнера для пророщування. Від поверхні води до краю ємності має залишатися 1 см.
- Накрийте контейнер верхньою частиною – пластиковою сіточкою. Поступово розподіліть насіння обраної культури по решітці.
- Обприскуйте насіння з пульверизатора для додаткового зволоження та поставте у тепле та світле місце.
- Коли сіянці проростуть настільки, що їх коріння застрягне в сітці, почніть обполіскувати зелень під проточною водою. Робити це потрібно 2-3 рази на день. Після ополіскування не забудьте знову наповнити контейнер водою, щоб коріння рослин діставало до води.
- Зберіть урожай молодої зелені. Залежно від швидкості росту культури мікрозелень готова до вживання на 7-10 день.
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Виробник | SeedEra |
- Ціна: 30 ₴
